1e Hogeweg 1 - 3701 HG Zeist - 030-6913088

Bestellen2019-05-06T10:32:56+01:00

Bestellen a la carte

U gaat een heerlijk visgerecht maken maar hebt niet genoeg tijd of culinaire ervaring? Geen nood. Bij Vishandel Vossole bent u aan het juiste adres. Of het nou gaat om een lekker recept, tips en trucs in de keuken of het voorbereiden van uw vis, het kan allemaal. Zelfs uw eigen ovenschaal kan bij Vishandel Vossole naar wens worden gevuld zodat u hem alleen nog maar hoeft af te bakken.

Heeft u een feestje? Wat is er lekkerder dan een mooi opgemaakt visschotel van Vishandel Vossole? Het enige wat u hoeft te doen is dit formulier ingevuld in te leveren in de winkel. Met deze visschotels verrast u uw gasten!

Kent u Japanse sashimi? Dit zijn rauwe stukjes verse vis. Bij Vishandel Vossole snijden ze dit graag voor u. Zo kunt u samen met uw verse sushi genieten van pure kwaliteit. Oh ja, vergeet natuurlijk de verse oesters en kreeften niet. Geopend en opgemaakt op een schaal hoeft u alleen nog maar te genieten.

Vindt u haring ‘vers van het mes’ het lekkerst? Vishandel Vossole komt graag met de haringkar naar u toe, om uw gasten een vers schoongemaakte haring te presenteren, gekoeld en wel.

haringkar bestellen