1e Hogeweg 1 - 3701 HG Zeist - 030-6913088

Bestellen2019-12-04T01:21:05+01:00

Bestellen a la carte

U gaat een heerlijk visgerecht maken maar hebt niet genoeg tijd of culinaire ervaring? Geen nood. Bij Vishandel Vossole bent u aan het juiste adres. Of het nou gaat om een lekker recept, tips en trucs in de keuken of het voorbereiden van uw vis, het kan allemaal. Zelfs uw eigen ovenschaal kan bij Vishandel Vossole naar wens worden gevuld zodat u hem alleen nog maar hoeft af te bakken.

Kent u Japanse sashimi? Dit zijn rauwe stukjes verse vis. Bij Vishandel Vossole snijden ze dit graag voor u. Zo kunt u samen met uw verse sushi genieten van pure kwaliteit. Oh ja, vergeet natuurlijk de verse oesters en kreeften niet. Geopend en opgemaakt op een schaal hoeft u alleen nog maar te genieten.

Heeft u een feestje? Of een speciale gelegenheid zoals b.v. Sinterklaas, Kerstmis of Oudejaarsavond? Wat is er dan feestelijker om uw gasten te trakteren op een heerlijke, rijk-opgemaakt visschotel? Wij hebben keuze te over! Klik de link BESTELLIJST VISSCHOTELS hieronder maar aan. Het enige dat u verder hoeft te doen is het formulier uitprinten en met uw keuze ingevuld in te leveren in onze winkel. Waar wij u ook graag met raad en daad terzijde staan.

Speciaal voor Kerst en Oud&Nieuw 2019-20 hebben wij een handig overzicht voor u gemaakt van ons assortiment verse vis- en visspecialiteiten tapas, amuses, ovengerechten, verse oesters/kreeften, gourmet-, fondue- en steengrillschotels, salades, soepen. En niet te vergeten de verrassende suggesties van onze Chef. Klik de link BESTELLIJST VIS- EN VISSPECIALITEITEN hieronder aan. Uitprinten, uw wensen invullen en bij ons inleveren. Klaar Is Kees! Uw feestdis wordt een succes.

Bestellijst Visschotels Kerst/O&N 2019
Bestellijst Vis- en Visspecialiteiten Kerst/O&N 2019

Vindt u haring ‘vers van het mes’ het lekkerst? Vishandel Vossole komt graag met de nieuwe haringscooter naar u toe, om uw gasten een vers schoongemaakte haring te presenteren, gekoeld en wel.

haringkar bestellen